HISTORIE TASTE

Begin jaren tachtig begon ‘a matter of TASTE’ vanuit restaurant de Knijp op de Van Baerlestraat in Amsterdam Zuid met het verzorgen van catering op locatie.

Onze eerste klanten vroegen ons om een vernieuwende foodinvulling voor filmpremières in de bioscoop Tuschinski en bijeenkomsten in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. Andere cateraars serveerden op feestjes nog steeds rosé, pinda’s en torentjes van kaas en worst of bitterballen.

Het West-Indisch Huis

Wij werden berucht om ons fancy fingerfood concept en de mini portie fish and chips die we tijdens feestjes in een krant serveerden. Erg innovatief en creatief voor die tijd en dat zit nog steeds in ons DNA gebakken. In 1989 betrok TASTE Het West-Indisch Huis aan de Haarlemmerstraat en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds onze thuisbasis.

In 1989 betrok TASTE Het West-Indisch Huis

Heden

De afgelopen 30 jaar bedienen wij vanuit hier onze opdrachtgevers in Amsterdam en omstreken. Destijds klein begonnen zoals velen, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige speler in de evenementenbranche. Grootste wapenfeit tot nu toe is de deelname aan consortium H2U, met 50.000 arrangementen dé officiële cateringpartner van SAIL 2015.

Neem contact
met ons op!

CONTACT