Midden in de stad, aan de bruisende Haarlemmerstraat, staat één van de belangrijkste nog overgebleven negentiende eeuwse kerken van Amsterdam: de Posthoornkerk.

De neogotische Posthoornkerk is met haar drie ranke torens een echte blikvanger in het stadscentrum. In 1989 is de vernieuwde kerk in gebruik genomen. Sindsdien wordt de middenruimte verhuurd aan de de particuliere, zakelijke en culturele markt voor bijzondere gelegenheden. De kerk beschikt sinds de verbouwing over alle moderne faciliteiten zoals sanitair, centrale verwarming en cateringvoorzieningen. Het verwarmde middenschip is door middel van beschilderde panelen in twee ruimtes te verdelen.

Benieuwd naar meer informatie of foto’s? Bekijk dan de locatie op onze pagina Locaties.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT