Ingredienten Stooker Roasting Academy

”Zo veel mogelijk mensen laten proeven hoe mooi echt goede koffie kan zijn”. Dit is het motto van Onno en Florian. Zij zijn Stooker Roasting Company begonnen met het doel om jou de smaakkenmerken van goede koffie te laten proeven.

Vanuit hun branderij aan het Kastanjeplein in Amsterdam-Oost zorgen zij ervoor dat wij jou de meest verse koffie kunnen serveren.

Voor ieder feest ontvangt de branderij een aparte bestelling van ons. De koffie die wij schenken is daardoor nooit meer dan een week geleden gebrand. Goed om te weten dat deze jongens hoogst persoonlijk bij de bron inkopen. Geen tussenhandel dus. Zo verdient de boer er altijd een eerlijke boterham aan, dat zorgt voor meer betrokkenheid en dat proef je weer terug in onze koffie.

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan verder op onze pagina ‘ingrediënten’.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT