Winters huwelijk in Het West-Indisch Huis

Afgelopen zaterdag 16-01-2016 was Het West-Indisch Huis de locatie van een winterse bruiloft. Onder het toeziend oog van veel familie en vrienden gaven Niels en Carolien elkaar hier het ja-woord. Het was een feestelijke dag!

De binnenplaats was winters ingericht met kleedjes, kaarsen, heaters, stretch tenten en standjes met warme chocomel en glühwein. Dit zorgde gelijk voor een goede winterse sfeer.

'a matter of TASTE'

De Schutterszaal werd voor de huwelijksceremonie ingericht met 160 gouden stoelen. Na een mooie ceremonie vertrok het gezelschap naar beneden en proostten zij samen met alle vrienden en familie. De DIY-bar en ouderwetse badkuip met lokale biertjes vielen goed in de smaak.

Na de receptie vond er het diner op een rondvaartboot plaats. Met een klein gezelschap genoten Niels, Carolien en de gasten van een mooie tocht over de Amsterdamse grachten. Met winterse Hollandse stampotjes, zoals een hutspot met gehaktballetjes, werd het thema doorgezet.

Rond half 9 arriveerden iedereen weer bij Het West-Indisch Huis. Het bruidspaar maakte een goede keuze door de band The Recipe uit te kiezen als entertainment van de avond. Het werd één en al feest!

Tip: koop een fotoboek waarin de gasten een leuke boodschap kunnen schrijven. Dat is weer eens iets anders dan een blanco (saai) gastenboek.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT