Souvenirbeurs 2016 in Passenger Terminal Amsterdam

Op zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 januari vond de Souvenirbeurs 2016 plaats. De Souvenirbeurs vindt al een aantal jaar in Passenger Terminal Amsterdam (PTA) plaats. Ook dit jaar was PTA de locatie van dit driedaagse evenement. Over deze drie dagen verspreid kwamen ruim duizend bezoekers om de nieuwste souvenirs en recreatieartikelen te bekijken.

Met ruim 30 exposanten was er genoeg keuze en voldoende te zien om een tijd over de beurs rond te lopen. Dit jaar stonden de stands niet alleen op het Main Deck, maar werd het Promenade Deck ook gebruikt.

Tijdens de beurs verzorgde ‘a matter of TASTE’ de catering. Vanaf mooie buffetten werden de gasten voorzien van verse koffie, thee en detox waters. Tijdens de lunch werden de buffetten aangevuld met verse broodjes en warme items. Enkele voorbeelden: een broodje met kalfsfricandeau en tonijnmayonaise, een broodje met gerookte heilbot en wasabi mayonaise en een saucijzenbroodje. Zoete lekkernijen konden natuurlijk ook niet ontbreken, dus zorgden wij voor verse mini brownies en mini muffins. Wij plaatsten glazen stolpen waaronder de items werden gepresenteerd.

Het was een gezellige beurs, de 62ste editie alweer, waarin veel nieuwe souvenirs gepresenteerd werden en de gasten nieuwe inspiratie op konden doen.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT