Koffierevolutie begint bij cateraar ‘a matter of TASTE’

We hebben weer een leuk artikel gekregen. Onze Lisette de Jong ging met This is a Great Venue op bezoek bij Stooker Roasting Company en gunde ze een kijkje achter de schermen van onze koffiebrander.

De eerste keer dat je dit proeft, wordt het referentiekader dat je hebt bij koffie volledig weggeslagen.

'a matter of TASTE'

Een koffierevolutie, dat voorspelde Lisette de Jong van ‘a matter of TASTE‘ voor het komende jaar in het trendlijstje ‘5 Food- en cateringtrends voor 2016‘ op deze  website. “We weten met zijn allen nog te weinig van koffie. Bij TASTE durven wij te voorspellen dat echt verse koffie binnenkort alleen nog per evenement gebrand gaat worden.” GreaterVenues liet zich verleiden om samen met Lisette een kijkje te nemen bij hun branderij, Stooker Roasting Company in Amsterdam.”

Stooker Roasting Company ligt aan het Kastanjeplein in Amsterdam, een klein zaakje, met als voornaamste blikvanger een blauw gietijzeren Giesen koffiebrander. Onno van Zanten leidt ons rond door de zaak, die hij in 2014 samen met compagnon en mede-koffieadept Florian Hessel opende. Het doel? Nederland de échte koffiesmaak bijbrengen. Want het bakje koffie dat wij al jaren gewend zijn, heeft volgens Onno maar weinig met goede koffie te maken.

Lees het gehele artikel op de website van GreaterVenues.com.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT