Feestavond op privélocati

Op zaterdag 5 september 2015 gaf een echtpaar gezamenlijk een groot feest ter gelegenheid van hun 60 jarige verjaardag. Het grote feest vond plaats in de achtertuin van het echtpaar. Het weer zat deze dag helaas niet mee, waardoor de tuin voor het feest werd ingericht met grote tenten.

Tijdens de avond serveerden wij veel nieuwe items uit ons vernieuwde proefboek. Op de tafels plaatsten wij brezel stands waaraan versgebakken brezels hingen. Ze zijn voorzien van een snufje zeezout met daarbij verschillende dips zoals een radijs kwarkdip en een mieriksworteldip. Ook serveerden wij stoere planken met hierop worsten in diverse smaken, heerlijke kazen en ingeweckte groenten.

In leuke kleine kratjes serveerden wij gedroogde groentechips uit onze eigen groentetuin en voorzien van verse kruiden en zeezout. Wij droogden onder andere venkel, tomaten en zucchini. Een oestermeisje kwam ook langs om de gasten te voorzien van een heerlijke verse oester.

In leuke kleine kratjes serveerden wij gedroogde groentechips uit onze eigen groentetuin en voorzien van verse kruiden en zeezout.

'a matter of TASTE'

Tijdens de avond konden de gasten een drankje bij de bar bestellen en was er een cocktailbar van House of Bols ingericht waarachter een cocktailshaker heerlijke cocktails creëerde. Die avond schonk hij een speciale cocktail die ‘60 it is’ heette.

Het echtpaar zorgde zelf voor swingend entertainment. Er werd flink gedanst en de avond werd met een uur verlengd.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT