Heerlijk buiten eten op de binnenplaats

Tijdens alle SAIL-gekte trouwde een bruidspaar in Het West-Indisch Huis. Op vrijdag 21-08-2015 stapten zij in het huwelijksbootje.

De ruim 60 gasten werden ontvangen op de besloten, zonnige binnenplaats. De ceremonie vond plaats in de Compagnieszaal, waar de ceremoniemeesters flink uitpakten. Zij zorgden voor een heuse gouden loper, mooie zilveren en gouden ballonnen en mooie bloemstukjes van gipskruid aan de stoelen.

De doorzichtige Louis Ghost stoelen zorgen voor een moderne, frisse uitstraling. De gekleurde kaarsen en veldboeketjes op tafel zorgde voor juist voor veel kleur en een gezellige sfeer.

'a matter of TASTE'

Voor het diner was de binnenplaats ingericht met twee lange tafels. De doorzichtige Louis Ghost stoelen zorgen voor een moderne, frisse uitstraling. De gekleurde kaarsen en veldboeketjes op tafel zorgde voor juist voor veel kleur en een gezellige sfeer.

De BBQ werd aangestoken, waarop o.a. heerlijke black tiger shrimps, gevulde parelhoenfilets en runder entrecôte werden gebakken. De gasten genoten ook van diverse bijgerechten waaronder zalm carpaccio, gegrilde groentes en tomaat-knoflook bruschetta’s.

Na een heerlijk diner vertrok het gezelschap rond 20.00 uur naar de feestlocatie.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT