Culi-entertainment op de boerderij

Er staat weer een erg leuk artikel online op Greater Venues.com. Wil je alles weten over onze bijzondere samenwerking met Zorgboerderij De Marsen uit ‘t Twiske? Lees dan snel verder!

De afgelopen tijd is a matter of TASTE erg druk geweest met de voorbereidingen voor SAIL 2015. Zij maakte deel uit van Hospitality 2 You (H2U), de exclusieve catering partner van de SAIL arrangementen. Daarnaast heeft het cateringbedrijf zich bezig gehouden met ‘de kleine belangrijke dingen in het leven’, zoals Lisette het noemt. Zo is TASTE dit jaar een bijzondere samenwerking aangegaan met boerderij De Marsen om haar catering naar een nog duurzamer niveau te brengen. Wij ontmoetten Lisette op de boerderij, prachtig gelegen in het natuurgebied Het Twiske onder de rook van Amsterdam.

De samenwerking met De Marsen is begonnen als een denktank en om inspiratie op te doen, legt Lisette uit. “Biologische en duurzame catering is inmiddels eigenlijk al geen trend meer te noemen. Je kunt er gewoon niet meer omheen. Wij zijn al langer bezig met duurzame producten, maar uit interesse besloten we ons er dit jaar eens echt volledig op te storten. Boer Benno van De Marsen bleek een hele sterke visie en een heleboel kennis te hebben van duurzame landbouw.”

Als je dan Benno die worsten ziet aansnijden voor het publiek, dan ben ik echt trots op wat we samen bereikt hebben.

Lisette van 'a matter of TASTE'

Tussen Boer Benno en a matter of TASTE ontstond een bijzondere chemie. “We hebben de afgelopen zes maanden heel intensief contact onderhouden. Benno wilde weten wie wij zijn en wat we met zijn producten van plan zijn. Op een dag vroeg hij me wat ik die avond zelf ging eten, en waar ik dat ging halen. Hij was me echt aan het testen.” Lisette lacht bij de herinnering aan het moment. “Benno vertelde me dat de grootste dienst die hij zijn dieren kan bewijzen, is dat hij ze zelf opeet. Tijdens het avondeten heeft hij het met zijn kinderen thuis ook altijd over welk dier ze eten.”

“Een paar maanden geleden belde hij op: ‘Ik heb besloten dat ik jullie in mijn hart heb gesloten. Van nu af aan wil ik mijn producten en dieren met jullie delen’.”

Het gehele artikel is hier te lezen.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT