Huwelijksdag in Het West-Indisch Huis

Op zaterdag 15 augustus 2015 was het verhuurd aan een bruidspaar. Hun gehele bruiloft vond plaats in Het West-Indisch Huis met de Onze Lieve Vrouwekerk als locatie van het kerkelijk huwelijk. Twee foto’s zijn terug te vinden op de Facebook-pagina van de Onze Lieve Vrouwekerk.

Rond 12 uur vond de huwelijksceremonie in de Compagnieszaal plaats. Door de marmeren vloer en de grote ramen is het een fijne, lichte zaal. Ideaal dus voor een huwelijksceremonie op een iets regenachtige dag. Het kleurthema van deze dag was fuchsia, roze en paars. Deze kleuren kwamen terug in alle (bloem)decoraties.

Het West-Indisch Huis wordt altijd exclusief verhuurd.

'a matter of TASTE'

Het bruidspaar koos ervoor om alles op één locatie te laten plaatsvinden. Dit is altijd fijn en handig voor de gasten. Ook voor het bruidspaar geeft dit veel rust, waardoor er extra genoten kan worden van zo’n bijzondere dag.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT