Homohuwelijk in Het West-Indisch Huis

Op zaterdag 4 juli vond het tweede homohuwelijk van dat weekend plaats in Het West-Indisch Huis. Guus en Chris gaven elkaar na meer dan 25 jaar het ja-woord.

Allereerst vaarden de bruidegoms met een kleine gezelschap door de grachten van Amsterdam op de salonboot Valentijn van Rederij Cruise With Us. Bij de entree van Het West-Indisch Huis stond als verrassing, voor één van de bruidegoms, een Amsterdams muziekorgel te spelen.

Ondertussen hadden de gasten plaats genomen in de Compagnieszaal. Guus en Chris liepen, onder luid gejuich van alle gasten, de prachtige zaal binnen.

'a matter of TASTE'

Na de ceremonie stonden twee knappe mannen klaar met plateaus met rosé Prosecco. Er werd met zijn allen geproost en hierna werd het bruidspaar overladen met felicitaties.

De receptie ging over in een walking dinner, waarbij onder andere een taartje van courgette met geitenkaas en rucola-walnoten crème werd uitgeserveerd. Ook gingen de hosts met dienbladen parelhoenfilets op asperge risotto rond. Als dessert was er gekozen voor bordjes met diverse Hollandse boerenkaasspecialiteiten en werd de prachtige bruidstaart aangesneden.

De ruim 100 gasten gingen rond 10 uur richting de Schutterszaal waar zij de bruiloft al dansend verder vierden. Wij wensen Guus en Chris veel liefde toe en nogmaals van harte gefeliciteerd!

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT