Borrel en walking dinner in Het West-Indisch Huis

Promoveren aan de universiteit is toch een goede reden voor een groot feest? Afgelopen woensdag was die dag zo ver! De borrel inclusief walking dinner en feestavond vond in onze prachtige locatie Het West-Indisch Huis plaats. Met zulk mooi weer is de binnenplaats de ideale plek voor een borrel en walking dinner.

Met zulk mooi weer is de binnenplaats de ideale plek voor een borrel en walking dinner.

'a matter of TASTE'

De borrel en walking dinner begon op de binnenplaats, maar het gezelschap verplaatste zich langzaam naar de Schutterszaal. De airco zorgde hier voor de nodige verkoeling. De gasten genoten van het walking dinner. Als voorgerecht krijgen zij onder andere gemarineerde Friander kalf met tonijn en mayonaise van serranoham.

Ook gingen onze host(esse)s rond met daarin warme kabeljauw met pastinaakmousseline, ‘zand’ van pancetta en peterseliejus. Één van de hoofdgerechten was heilbotfilet op pasta nero met groene asperges en limoen beurre blanc. Pasta nero is een zwarte pasta dat gemaakt is met inktvisinkt.

Tijdens de avond werd een speciaal lied gezongen en genoten de gasten zichtbaar van elkaars gezelschap.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT