Diner in Museum van Loon

Gisteravond was Museum van Loon de locatie voor een besloten diner. De gasten hadden eerst een vaartocht door de Amsterdamse grachten, waarna zij bij Museum van Loon aanmeerden. Museum van Loon is een schitterend woonhuis van de Amsterdamse regentenfamilie Van Loon dat gevestigd is in het hart van de Amsterdamse grachtengordel: de Keizersgracht.

.

De gasten werden in de hal verwelkomd door onze hosts en zij kregen een heerlijk glaasje Champagne aangeboden. Hierna genoten zij in de tuin van de laatste zonnestralen. De tuin was net helemaal klaar gemaakt voor de Open Tuindagen die plaatsvinden op 19, 20 en 21 juni 2015.

.

De gasten kregen ook een korte rondleiding door het museum waar zij de verschillende portretten, schitterend meubilair en fraaie zilverwerk en porselein uit de verschillende eeuwen bekeken. Na de rondleiding werden de gasten uitgenodigd voor het culinaire driegangenmenu in één van de ruime kamers.

Museum van Loon is een schitterend woonhuis van de Amsterdamse regentenfamilie Van Loon dat gevestigd is in het hart van de Amsterdamse grachtengordel: de Keizersgracht.

'a matter of TASTE'

De zaal was ingericht voor 36 personen, die verdeeld waren over 4 tafels. De tafels waren opgedekt met wit linnen, grote zilveren kandelaren en witte kaarsen. Op de stoelen lagen als cadeau de boeken over Museum van Loon zodat de gasten de rijke geschiedenis van het museum nog rustig konden nalezen.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT