Diner in het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmusuem is de ideale plek voor een diner voor een groot gezelschap. Ruim 240 gasten namen plaats op het Open Pleyn voor een viergangendiner, waarbij ‘a matter of TASTE’ de catering en organisatie op zich nam.

Het menu was speciaal voor deze avond samengesteld door chefkok Fred Zandbergen.

'a matter of TASTE'

Het menu was speciaal voor deze avond samengesteld door chefkok Fred Zandbergen. Het warme voorgerecht zag er schitterend uit en was vooral ook erg smaakvol. De langoustines werden gecombineerd met witte asperges, linzen, langoustine jus en affilla cress.

Als tussengerecht werd er gekozen voor kabeljauw met pastinaakmousseline, ‘zand’ van pancetta en peterseliejus. Voor de rest van de avond genoten de gasten van een erg malse kalfsbiefstuk en een chocolade coupelle als dessert.

Na het viergangendiner werd er koffie en thee geschonken, met verschillende banketbakkerskoekjes. Hierna vond er een borrel plaats waarbij een DJ het tot een feestavond veranderde. Het werd een mooie avond met veel entertainment, waarbij de gasten rond middernacht het museum verlieten.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT