Zonnige lunch op de binnenplaats van Het West-Indisch Huis

Vanmiddag was het heerlijk zonnig weer en dat kwam heel goed uit want er kwamen ruim 100 gasten lunchen in Het West-Indisch Huis. Rond één uur kwamen de eerste gasten binnen op de binnenplaats waar zij een drankje konden bestellen. Op de tafels stonden toastjes van Da Vinci die in tekendozen werden gepresenteerd, met hierbij verftubes van aioli en tonijn.

Tijdens de gehele lunch was een gids verkleed die de gasten over de geschiedenis van Het West-Indisch Huis vertelde.

'a matter of TASTE'

Ondertussen werd het lunchbuffet in de Commandeurszaal gevuld zodat de gasten een goed na het welkomstwoord direct een heerlijk broodje en warme soep konden pakken. Het buffet was gevuld met onder andere rieten manden voor de broodjes en leuke Hollandse decoratie.

De verse broodjes zoals een baguette vijgen met rozijnen, zachte brie, mosterd cress, gekonfijte trostomaatjes en lollo rosso vielen in de smaak. Ook waren er miniciabatta’s met zongedroogde tomaat, parmaham, crème fraîche mousse en kruidensla. De gasten kregen ook uitgeserveerde hapjes zodat zij met een goed gevulde maag Het West-Indisch Huis verlieten.

Tijdens de gehele lunch was een gids verkleed die de gasten over de geschiedenis van Het West-Indisch Huis vertelde. De gasten genoten zichtbaar van het lekkere weer, de lunch en van het gezelschap. Het was dan ook het perfecte relatie-evenement. Kras Events, bedankt voor deze leuke opdracht.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT