Thema's in Het West-Indisch Huis

Het gehele West-Indisch Huis stond ter beschikking aan ruim 100 gasten uit Duitsland. De gasten werden op de binnenplaats welkom geheten met een glaasje oranjebitter met Prosecco. Peter Stuyvesant vertelde de gasten over de geschiedenis van Het West-Indisch Huis, waarna de gasten naar de Schutterszaal werden verwezen om daar plaats te nemen voor de award ceremonie.

.

Voor de gasten was het een verrassing wat er in de tussentijd beneden werd klaar gezet.

'a matter of TASTE'

De Compagnieszaal was ingericht met een Oud-Hollands thema met o.a. chesterfields, een oude keuken, openhaarden en oude lampen. Ook stond er een haringkar waar verse haringen gegeten konden worden.

De Commandeurszaal was ingericht met een tropisch thema met o.a. strandstoelen, bomen, bamboestokken en reddingsboeien. Hier zorgde een trio voor bijpassende muziek zodat de gasten zich even in een andere wereld voelden.

De gasten genoten van de avond en de twee verschillende buffetten. Om half 11 vertrok het eerste busje met gasten alweer richting het hotel.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT