Heerlijke avond in Het West-Indisch Huis

Afgelopen dinsdag vond er opnieuw een heerlijke avond plaats in Het West-Indisch Huis. De vijftig internationale gasten waren na een congres toe aan een avond ontspanning.

De gasten werden onder de poort bij Het West-Indisch Huis verwelkomd door een Hollands kaasmeisje die verse kaasjes serveerde. De gasten dronken hun eerste drankje op de binnenplaats, waarna het gezelschap zich richting de Compagnieszaal verplaatste. In de Compagnieszaal stond een string trio klaar die prachtige muziek speelde. Hierna vervolgden de gasten de avond in de sfeervolle Commandeurszaal.

Het dessert zag er schitterend uit; een kleurrijke trio van zomerkoninkjes met kletskop.

'a matter of TASTE'

De gasten genoten hier van een superior dinerarrangement waar bijpassende wijnen werden geschonken. De amuse was een room van langoustines, geparfumeerd met curry en witte port. Bij het voorgerecht sprong de chips van dille er erg goed uit. Het hoofdgerecht was een verse filet mignon met kruidkorst van zeezout en lavas. Het dessert zag er schitterend uit; een kleurrijke trio van zomerkoninkjes met kletskop.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT