Aperitief en diner in Het West-Indisch Huis

Afgelopen zaterdagavond vond er een diner plaats in Het West-Indisch Huis. Op de binnenplaats stonden diverse kaarsen al te branden om de gasten een warm welkom te heten. Helaas was de temperatuur al flink gedaald, waardoor het aperitief plaats vond in de Compagnieszaal. Tijdens het aperitief stonden er tafelhapjes klaar en gingen onze host(esse)s rond met een heerlijke amuse: gegrilde coquille met knolselderij, oesterblad en siroop van sake.

De ruim 60 internationale gasten genoten zichtbaar van de gezellige en culinaire avond.

'a matter of TASTE'

De avond vond verder plaats in de Commandeurszaal, die voor deze avond ingericht was met acht ronde tafels, wit linnen en vrolijke lentebloemen. De ruim 60 internationale gasten genoten zichtbaar van de gezellige en culinaire avond.

Als voorgerecht kregen zij een tartaar van langoustine met kruidensla, dressing van Pinot Gris en mille-feuille met maanzaad geserveerd. Het hoofgerecht bestond uit filet mignon met kruidkorst van zeezout en lavas met verse garnituren.

Het dessert was een zoet torentje van Valrhône chocolade met gekarameliseerde pecannoten en coulis van passievruchten. Bij het diner werden bijpassende wijnen geschonken om tot een nog betere smaakbeleving te komen.

Als afsluiter kregen de gasten chique zoete lekkernijen zoals macarons, brownies en mini noten taartjes en konden zij de avond nog beter afsluiten met een lekkere likeur.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT