Lunch in Passenger Terminal Amsterdam

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) is uitermate geschikt voor een congres met tussendoor tijd voor een lunch met eventueel achteraf een afsluitende borrel. Het is een functionele locatie met prachtig uitzicht op het IJ. ‘a matter of TASTE’ toverde PTA om in een congreszaal met tevens veel zitgelegenheid en ruimte voor de lunch.

Wij toverden PTA om in een congreszaal met tevens veel zitgelegenheid en ruimte voor de lunch.

'a matter of TASTE'

De lunch bestond uit een saladebar met verse veld- en kropsla en heerlijke toppings zoals pijnboompitten, komkommer, geitenkaas, walnoten en aioli.

Daarbij waren er ook warme gerechten, zoals maïs kippenborst op ratatouille provençale en verschillende ‘vis van de dag’ in champagne beurre blanc met verse dille. Tevens konden de gasten genieten van een zelfgemaakte salade van seizoensgebonden fruit met slagroom.

Voor een ander gedeelte van de gasten stonden er beneden bij de uitgang diverse tasjes klaar die de gasten zelf konden vullen. Zo kregen zij flesjes water, konden zij een stuk handfruit pakken en maakten zij een keuze uit vier verschillende sandwiches.

Een sandwich met gerookte zalm, crème fraîche en dille en een sandwich met mozzarella, aubergine en tomaat behoorden tot de keuze.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT