Walking dinner in Studio 3 & 4 van het Mediapark in Hilversum

In de studio 3 & 4 van het Mediapark in Hilversum vond afgelopen week een zakelijk evenement plaats. Op deze bijzondere locatie vonden er inspirerende en educatieve presentaties plaats. De ruimte was fris en sfeervol ingericht en bood ruimte aan 250 gasten.

Na het zakelijke gedeelte was het tijd voor ontspanning. Onder het genot van een goed glas wijn en een lekker koud biertje genoten de gasten van een zes-gangen walking dinner.

Onder het genot van een goed glas wijn en een lekker koud biertje genoten de gasten van een zes-gangen walking dinner.

'a matter of TASTE'

De walking dinner gerechten werden door middel van buikbakken en plateaus aan de gasten gepresenteerd. De voorgerechten waren truffelaardappel met quinoa, gemarineerde Friander kalf met tonijn en een huisgerookte zalm met limoenhangop en bietencarpaccio.

Verder werd er filet mignon in boerenkooljus geserveerd en was er duurzaam gevangen witvis met kruidige linzen, gekonfijte aubergine en chorizojus. Het dessert mocht natuurlijk ook niet ontbreken; een heerlijke verse pepperpot appeltaart met een oublie, aardbeien custard en gel van venkel.

Het werd een gezellige avond die rond 20.30 uur werd afgesloten.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT