Cateraars SAIL bundelen krachten en gunnen elkaar kijkje in de keuken

Afgelopen week werd bekend dat Hospitality to You (H2U) door Sail Event Partners (SEP) is benoemd tot exclusieve cateringpartner van SAIL Amsterdam 2015.  Vier vooraanstaande cateraars  bundelen in een unieke samenwerking hun expertise, ervaring en krachten voor de perfecte SAIL beleving.

Delen is vermenigvuldigen

H2U is een speciaal voor SAIL opgerichte samenwerking tussen de ‘Amsterdamse’ cateraars; ‘a matter of TASTE’, Maison van den Boer, Oseven en Select Catering.

“Een fantastisch evenement als SAIL vraagt om een professionele aanpak. We zitten daarom letterlijk met elkaar om de tafel om een mooi totaalconcept neer te zetten. Met ieder onze eigen expertise en visie op het vak inspireren we elkaar en stijgen samen naar grotere hoogte. Delen is vermenigvuldigen”, aldus Miranda van Dinther directeur van ‘a matter of TASTE’

Met deze vooraanstaande cateraars halen we de kwaliteit binnen die bij SAIL past.

Erwin van Lambaart, directeur van SAIL Event Partners

H2U verzorgt tijdens SAIL onder andere de catering van SAIL hospitality Village aan de Coenhaven. Dat is de locatie waar tijdens SAIL de zogenaamde Hollandse Vloot vertrekt met enkele tienduizenden bedrijfsarrangementen. Ook exclusieve diners op de dekken van Tall Ships worden door H2U verzorgd. Evenals ontvangsten van de Friends (hoofdsponsoren), Fans en Fellows in het Scheepvaartmuseum, de PTA en de Kromhouthal.

SAIL Event Partners heeft H2U benoemd tot exclusieve cateringpartner van SAIL Amsterdam 2015. Ondanks de complexe logistiek bieden zij een sfeer die bij de uitstraling van SAIL past. 

Erwin van Lambaart, directeur van SAIL Event Partners

Over SAIL Amsterdam 2015

SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus. SAIL werd voor het eerst georganiseerd in 1975 en is uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke evenement van Nederland. SAIL Amsterdam 2015 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). Meer informatie op www.sail.nl of via Facebook.com/sail.nl of Twitter @sailamsterdam.

In SEP hebben Stichting SAIL Amsterdam, Port of Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook de negende editie van SAIL in Amsterdam tot een succes te maken. SAIL wordt mede mogelijk gemaakt door de Friends: Delta Lloyd, I amsterdam, ING, Staatsloterij en De Telegraaf.

Tijdens SAIL Amsterdam 2015 kijken we niet alleen terug op ons indrukwekkende nautische verleden maar bieden we ook een venster op de toekomst.


Van Gouden verleden naar Gouden toekomst

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT