Diner in Het Grachtenhuis

Een prachtig museum in hartje Amsterdam: Museum het Grachtenhuis. Het museum is gevestigd in een monumentaal pand aan de Herengracht, waar je in een wervelende tour door 400 jaar geschiedenis reist. Het is een prachtige plek voor elk evenement.

Internationale gasten waren uitgenodigd om in Het Grachtenhuis te genieten van een viergangendiner. Nadat de gasten met een boot bij het museum aankwamen en hun jassen hadden opgehangen kregen zij in twee groepen een tour door het museum. Hierbij kregen zij een preview van de nieuwe expositie ‘Stunning Staircases’ te zien.

Het museum is gevestigd in een monumentaal pand aan de Herengracht, waar je in een wervelende tour door 400 jaar geschiedenis reist.

'a matter of TASTE'

Na de tour was het tijd om aan tafel plaats te nemen en hier genoten zij van een culinair viergangendiner. Als eerste werd een smaakvolle sashimi van gerookte eend met loempia van gekonfijte eend en eendenlever, salade van taugé, haricots verts en bamboescheuten met teriyaki dressing geserveerd.

Hierna werd een klassiek bereide ossenstaartsoep met roulleau van ossenstaart en eendenlever live aan tafel uitgeserveerd. Als hoofdgerecht genoten de 24 gasten van een kalfssukade in eigen jus en werd het diner afgesloten met een clafoutis van appel met mousse van speculaas.

Wil je meer over deze prachtige locatie weten? Kijk dan eens hier.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT