Luxe diner in Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum, dé ideale locatie voor diverse evenementen voor grote, maar ook kleinere groepen. Deze locatie is uitermate geschikt voor diners, maar ook zakelijke evenementen en huwelijken vinden hier geregeld plaats. Het Open Pleyn biedt plaats voor een zittend diner tot wel 700 personen.

Tijdens het evenement, waarbij ‘a matter of TASTE’ de catering en organisatie verzorgde, was het Open Pleyn ingericht voor een awardshow en diner voor 210 gasten. De gasten kwamen rond half 8 met boten bij Het Scheepvaartmuseum aan en namen direct aan tafel plaats zodat de awardshow snel kon beginnen.

Tussen de awardshow door werden de gasten culinair verwend met een driegangenmenu, waarbij gestart werd met een flan van courgette met taille van Parmezaan, truffelroom en wortelchips. Als hoofdgerecht konden zij genieten van kabeljauw op zwarte risotto met cantharellen en pecorino krullen, chlorofyl van venkel en een heerlijke jus. Uiteraard werd er ook met dieetwensen rekening gehouden, dus werd er een vegetarische lasagne van jeneverbessen velouté, mini trostomaat, rucola, pesto en pijnboompitten gemaakt.

Tijdens het evenement was het Open Pleyn ingericht voor een awardshow en diner voor 210 gasten.

'a matter of TASTE'

Als dessert werden de borden prachtig opgemaakt met een clafoutis van appel met mousse van speculaas en stroop van calvados. Ook konden zoete lekkernijen zoals macarons natuurlijk niet ontbreken.

Nadat de winnaars bekend waren gemaakt en de awards uitgereikt waren verlieten de gasten het prachtige Scheepvaartmuseum.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT