Even voorstellen Chef kok Fred Zandbergen

Fred Zandbergen, 48 jaar en sinds november 2011 de chef kok van ‘a matter of TASTE’. Fred is opgegroeid in Leiden en woont nu in Oude Wetering samen met zijn vrouw Hetty en twee zoons Bart (15 jaar) en Rob (12 jaar). Als chef kok stuurt hij het team dagelijks aan, is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken en bewaakt hij de kwaliteit van het eindproduct.

Fred is bij ‘a matter of TASTE’ continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe culinaire hapjes en gerechten. Hij houdt de trends in de gaten en vertaalt deze in concrete concepten. Daarbij haalt hij het maximale uit zijn team, begeleidt hij leerlingen, maakt hij menu´s op maat en doet hij aan kostenbeheersing.

Naast het aansturen van het team staat Fred natuurlijk zelf ook de heerlijkste gerechten te bereiden. Hij is daarbij altijd op zoek naar perfectie en streeft naar een goede sfeer in de keuken met veel gezelligheid en humor. Natuurlijk moet er wel hard gewerkt worden. Hij vindt catering dan ook een echte topsport.

Ik vind catering echt topsport!

Fred Zandbergen, chefkok bij 'a matter of TASTE'

In zijn vrije tijd is Fred vaak aan het hardlopen en staat hij geregeld achter de bar bij de voetbalclub van zijn zoons. Natuurlijk kookt hij ook graag thuis voor zijn gezin en haalt hij zijn inspiratie uit verschillende vakbladen en kookboeken. Ook leest hij graag boeken van Tom Clancy en brengt hij veel vrije tijd door met zijn gezin. Deze zomer gaan zij al voor de 8ste keer naar dezelfde camping in de Dordogne (Frankrijk).

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT