Receptie met eigen tomaatjes

Eigen mini tros cherrytomaten als onderdeel van de hapjes? Dat kan! De Golden Red mini tros cherrytomaten werden in de verschillende hapjes met verschillende bereidingswijzen verwerkt. Zowel in de Gazpacho als in de tafelhapjes en als garnering op de mini hamburgers waren ze terug te vinden. Tevens lagen er verschillende trosjes met tomaten op de statafels en bar, waardoor veel gasten de hele avond hebben gesnoept van deze heerlijke, zoete tomaatjes.

Zowel in de Gazpacho als in de tafelhapjes en als garnering op de mini hamburgers waren de speciale tomaatjes terug te vinden.

'a matter of TASTE'

De receptieruimte was sfeervol ingericht met zwarte statafels. Op iedere statafel stonden tafelhapjes en heerlijke finger food werden door de hosts geserveerd. Tevens konden de gasten genieten van mini hamburgers met truffelmayonaise, sla en zongedroogde tomaatjes.

De receptie was de start van een eendaags internationaal congres genaamd ‘Feeding the World 2015’. De sprekers waren uitgenodigd om elkaar onder het genot van een drankje en een hapje te leren kennen. Meer informatie over de Golden Red vindt u hier.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT