Viering 440 jaar Lucas Bols in de Westerkerk

Op vrijdag 6 februari werd de verjaardag van Lucas Bols gevierd in De Westerkerk in Amsterdam. Lucas Bols is een vooraanstaande speler op de internationale markt voor gedistilleerde dranken voor cocktails. ‘a matter of TASTE’ zorgde tijdens het feest voor de culinaire invulling, met bijbehorende zaken zoals personeel, meubilair en decoraties.

De Westerkerk is van zichzelf al een bijzonder mooie locatie, maar het werd voor dit feest omgetoverd in een nog mooiere ruimte. Er stonden twee Bols cocktailbarren, een podium voor de live-band, een aantal statafels en drie lange dinertafels voor totaal 114 gasten. De kleur blauw kwam in het hele evenement terug, bijvoorbeeld in de verlichting en de naamkaartjes.

De gasten genoten van heerlijke tafelhapjes en uitgeserveerde hapjes zoals een glaasje met mozzarella, pomodori op een pipetje met room van verse basilicum en een glaasje met een harmonica van gerookte eend en kip op een pipetje van passievrucht.

Op de dinertafels lagen houten planken met diverse antipasti, zoals worsten van Brandt en Levie, biologische kazen, gemarineerde groente en krokante zuurdesembroden. Het voorgerecht was een pompoensoep met rode pepercrème en een zwarte sesamstengel.

De Westerkerk is van zichzelf al een bijzonder mooie locatie, maar het werd voor dit feest omgetoverd in een nog mooiere ruimte.

'a matter of TASTE'

Nadat de gasten hadden genoten van het voor- en hoofdgerecht gingen zij van tafel om er een knalfeest van te maken. Diverse Bols desserts waren speciaal voor deze avond gemaakt, zoals een taartje met limoen en granaatappel en Bols Pomegranate en een banana split nieuwe stijl, bananen parfait, crème van chocolade, granite van Damrak Gin, verkruimelde bokkenpootjes.

Het was een zeer geslaagde avond in de prachtige Westerkerk!

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT