Diner in de Schutterszaal van Het West-Indisch Huis

Het West-Indisch Huis was afgelopen donderdag de locatie van een heerlijk diner voor een Italiaans gezelschap. In de aperitiefruimte, de Commandeurszaal, stonden diverse prachtige blauwe druifjes. Deze stonden ook op de dinertafels in de Schutterszaal zodat het één geheel was. De zaal was ingericht met 10 grote ronde tafels met daarop grote kandelaren met witte kaarsen.

Dit keer was het menu, op verzoek van de opdrachtgever, geheel vegetarisch. Het voorgerecht was een mousse van truffelaardappel met quinoa, zoetzure groene asperge en saffraan mayonaise. De keuken stond vol met dit kleurrijke, smaakvolle gerecht. Hierna volgde een flan van courgette met tuille van Parmezaan, gnocchi en wortelchips. Als dessert werden de gasten verwend met een bombe van espressomousse, chocolade biscuit en rode paprika crèmeaux met chocolade saus.

Het Italiaanse gezelschap had een gezellige avond en verlieten rond half 12 Het West-Indisch Huis.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT