Chique diner in historische locatie

Chique dineren in een historische locatie in het centrum van Amsterdam? Ruim 30 gasten waren voor een bedrijfsuitje uitgenodigd om samen te genieten van een culinaire avond.

De gasten werden in de sfeervolle aperitiefruime verwelkomd met heerlijke tafelhapjes en een feestelijk glaasje Prosecco. Hierna kregen zij van de hosts een amuse aangeboden van rillette van sukade met aardappelschuim, gegrilde bietjes en kruim van pancetta. Nadat de gasten een hapje en drankje hadden genuttigd, werden zij naar de dinerruimte verwezen.

In de dinerruimte stonden vier ronde tafels die opgedekt waren voor totaal 30 personen. De tafels waren prachtig opgedekt met zwart linnen en zwarte servetten dat zorgde voor een chique sfeer. Het voorgerecht was een kleurrijke tortellini van aubergine met caponota in diablo saus. Hierna werd een kabeljauw op zwarte risotto met cantharellen geserveerd en als dessert kregen de gasten een clafoutis van appel met mousse van speculaas en stroop van calvados.

De tafels waren prachtig opgedekt met zwart linnen en zwarte servetten dat zorgde voor een chique sfeer.

'a matter of TASTE'

Na een heerlijke culinaire en gezellige avond gingen de gasten rond 11 uur ’s avonds weer huiswaarts.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT