Souvenirbeurs 2015 in Passenger Terminal Amsterdam

Op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 januari vond de Souvenirbeurs 2015 plaats. In de Passenger Terminal Amsterdam stonden ruim 30 exposanten waar ruim duizend bezoekers op af kwamen. ‘a matter of TASTE’ zorgde voor de catering met heerlijke verse broodjes, warme snacks, kopjes koffie en thee, verfrissend water en nog veel meer!

In de grote beurshal stonden twee buffeten klaar om de gasten te voorzien van een tussendoortje en smaakvolle lunch. Het buffet was ingericht met steigerhouten delen en gestyld met verse kruiden en broden, leuke spreuken en andere decoraties.

De gasten konden onder andere kiezen uit verse broodjes Old Amsterdam met of zonder appelstroop, eiersalade met komkommer en kalkoenfilet met pesto. De broodjes waren belegd op zuurdesem, wit, bruin en meergranen broodsoorten.

Wij zorgden voor de catering met heerlijke verse broodjes, warme snacks, kopjes koffie en thee, verfrissend water en nog veel meer!

'a matter of TASTE'

Ook waren er warme snacks, waaronder kaas- en ragoutbroodjes en zoetigheden zoals diverse mini brownies en muffins. Tevens konden de gasten verfrissend water inschenken en kopjes koffie en thee en glazen frisdranken bestellen.

Het was een gezellige beurs waarin veel nieuwe souvenirs gepresenteerd werden en de gasten nieuwe inspiratie op konden doen.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT