West-Indisch dinerbuffet

Gisteravond had Het West-Indisch Huis een stukje meer West-Indische sfeer. Bijna 50 gasten genoten van de nieuwjaarsreceptie met collega’s.

De gasten werden rond half vijf verwacht en werden verwelkomd in de Compagnieszaal waarin de borrel plaats zou vinden. Deze zaal was compleet ingericht met zitjes en statafels waarop heerlijke hapjes stonden. Rond 18.00 uur werden de gasten uitgenodigd om naar de Commandeurszaal te gaan waar een West-Indisch buffet klaar stond.

Het buffet was compleet aangekleed met diverse West-Indische decoraties, vers fruit en verse groenten. Hierop stonden onder andere Arubaanse gemarineerde kip met mango en pepertjes, een salade van mini kreeftjes met appel en cajun gember dressing en heerlijke tortilla’s gevuld met guacamole, cheddar, tamarillo tomaat en koriander. Met hierbij een heerlijk drankje genoten de collega’s duidelijk van de lekkere gerechten en het gezelschap.

Na het warme buffet vulde het buffet zich opnieuw, maar nu met lekkere desserts. Cubaanse chocolade mousse met kardemom en Arubaanse bananen taart met gebrande kokos waren één van de desserts. Hierna kregen de gasten een kopje koffie aangeboden met daarbij chique zoete lekkernijen. Vele gasten brachten vervolgens de avond in de stad door.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT