Diner in Middeleeuws thema

Een diner in middeleeuws thema? Dat kan! In december vond er een diner voor ongeveer 40 personen in de stijlkamers plaats.

De gasten werden in de mooie witte gang verwelkomd door een hostess en hosts. Zij waren verkleed met prachtige kostuums, schmink en pruiken wat zorgde voor een middeleeuwse sfeer. Na het afgeven van de jassen was het tijd voor de welkomstcocktail. De trendy cocktail Hugo stond klaar, waarin Prosecco, vlierbessen siroop, citroen en munt zit. Daarbij konden zij in de Salon van het Achterhuis genieten van heerlijke tafelhapjes en uitgeserveerde finger food.

Na het aperitief verwees het personeel op galante wijze de gasten naar de Stijlkamers. Hier stond hen een culinair viergangendiner te wachten. Op het menu stond onder andere het dessert: gateau opera met vlierbessen schuim. Tussen de gerechten door werd een quiz gespeeld en kregen de gasten leuke geschenken mee naar huis. De avond werd met een borrel afgesloten.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT