Het was een erg drukke maand in Het West-Indisch Huis. Er hebben veel evenementen plaatsgevonden, waaronder een aantal zakelijke kerstdiners en bedrijfsfeesten. Hieronder lees je het verslag van een walking dinner in de Commandeurszaal van Het West-Indisch Huis.

Onder het genot van een glaasje Prosecco werden de gasten in het historisch West-Indisch Huis verwelkomd. In de Commandeurszaal volgde een viergangen walking dinner waarbij de hostesses en heren prachtige gerechten uitserveerden.

Op de statafels stonden verse op lavasteen gebakken boeren zuurdesem en meergranenbrood met verse tapenades. Het eerste walking dinner gerecht was een paddenstoelen-noten cake, echt heerlijk! Ook werd er parelhoenfilet in basilicum jus geserveerd en werd het bord met verse zeebaarsfilet en gegrilde ananas prachtig opgemaakt. De gasten genoten zichtbaar van alle gerechten.

Tijdens een kopje koffie of thee stonden er heerlijke macarons en andere chique zoete items op tafel. De avond werd afgesloten met een laatste borrel. De laatste gasten lieten rond 11 uur het historische pand achter zich om verder de stad in te duiken.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT