Bedrijfsfeest met live muziek

Vorige week verzorgden wij een jaarlijks terugkerend bedrijfsfeest plaats. Ruim 200 gasten genoten van heerlijke hapjes, drankjes, live muziek en natuurlijk elkaar.

Nadat de gasten hun jassen bij de garderobe hadden afgegeven werden zij met een glaasje Prosecco in de Stijlkamers verwelkomd. Hier stonden lekkere tafelhapjes klaar en gingen de hostesses met heerlijke fancy finger food rond.

Na het ontvangst vertrokken de gasten naar de loft, waar de ruimte met een grote witte bar, witte statafels en witte loungebanken was ingericht. Hier kregen de gasten gedurende de hele avond hapjes geserveerd. Zo kregen zij vier verschillende amuses aangeboden, waaronder een room van langoustines, geparfumeerd met curry en witte port. Rond middernacht gingen de hostesses met bellytrays rond met daarin een midnight snack: een puntzakje frites met huisgemaakte mayonaise.

De band La Fiesta zorgde voor een geweldig optreden en de gasten genoten zichtbaar van dit jaarlijkse bedrijfsfeest.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT