Kerstdiner in Museum Het Grachtenhuis

Een prachtig museum in hartje Amsterdam: Museum het Grachtenhuis. Het museum is gevestigd in een monumentaal pand aan de Herengracht, waar je in een wervelende tour door 400 jaar geschiedenis reist. Het is een prachtige plek voor elk evenement. Vorige week vond hier een kerstdiner plaats voor 18 gasten.

De gasten genoten eerst van een welkomstdrankje met lekkere hapjes en namen daarna plaats aan de grote ovale tafel. In deze prachtige ruimte genoten zij van een vijfgangendiner. De tafel was stijlvol opgedekt en een kerstboom en kerstdecoratie zorgde voor een kerstsfeer.

Museum Het Grachtenhuis is gevestigd in een monumentaal pand aan de Herengracht, waar je in een wervelende tour door 400 jaar geschiedenis reist.

'a matter of TASTE'

Tijdens het diner werd er uiteraard aan de vegetarische gasten gedacht. Zo werd er als voorgerecht een mousse van truffelaardappel met quinoa, zoetzure groene asperge en saffraanmayonaise bereid.

Hierna volgende een warm tussengerecht, namelijk een risotto van vongole, amandes en venusschelpen met gebakken zeewolf en schuim van wilde oesters. Rond half 12 werd het vijfgangendiner afgesloten en gingen de gasten huiswaarts.

Wil je meer over deze prachtige locatie weten? Kijk dan eens hier.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT