Walking dinner in grachtenpand

Een walking dinner is een goede gelegenheid om gasten in een informele sfeer te laten dineren. Heerlijke kleine gerechtjes, per gang geserveerd en zo bereid dat het gemakkelijk al wandelend of staand gegeten kan worden.

Rond 7 uur kwamen de eerste gasten binnen en kregen een glas Prosecco aangeboden. De achterkamers waren sfeervol ingericht met zwarte statafels, barkrukken en een prachtig verlichte bar. Hier kregen zij een heerlijke amuse voorgeschoteld, namelijk een rillette van sukade met aardappelschuim, gegrilde bietjes en kruim van pancetta. Na het aperitief vervolgde het gezelschap, 150 personen, de avond in de loft.

De ruime loft was ingericht met een grote bar en statafels, beiden voorzien van led-verlichting. Tevens was de locatie in kerstsfeer gebracht door kerstbomen en andere kerstverlichting, waardoor de gasten alvast in kerstsfeer gebracht waren. In de loft vond een 5-gangen walking dinner plaats.

Als voorgerecht werd onder andere een clubsandwich van ossenhaas en gekonfijte kalfssukade met kruidensla, olijvenroom en tomatencompote geserveerd. Hierna werden de hoofdgerechten kabeljauw op zwarte risotto en filet mignon in boerenkooljus geserveerd.

Een walking dinner is een goede gelegenheid om gasten in een informele sfeer te laten dineren.

'a matter of TASTE'

De gasten hadden zich opgedoft voor het bedrijfsfeest van het jaar en heuse fotoshoots werden in de prachtige, historisch gangen gehouden. Tijdens de walking diner zorgen een DJ en later ook een saxofoniste voor de muzikale invulling. De gasten lieten rond middernacht de locatie achter zich.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT