Bedrijfsfeest in de loft van een Amsterdams grachtenpand

Op donderdag 4 december 2014 vond een internationaal bedrijfsfeest plaats. De gasten werden eerst verwelkomd met een heerlijk glas Bellini. In de aperitiefruimte openden oestermeisjes heerlijke verse oesters en werd er in het Atrium live een ijssculptuur van het bedrijfslogo gemaakt.

Ook waren de shakerboys aanwezig die heerlijke cocktails voor de gasten maakten en werd de muziek verzorgd door DJ Mark More.

'a matter of TASTE'

Nadat de gasten kennis maakten met collega’s uit andere vestigingen vervolgden zij hun avond in de Loft. Hier openden een aantal sprekers (op grappige wijze) de avond. Tijdens het walking diner werden heerlijke gerechtjes geserveerd en konden de gasten hun geluk beproeven bij de roulette tafel en bij het spel Black Jack. Ook waren shakerboys aanwezig die heerlijke cocktails voor de gasten maakten en werd de muziek verzorgd door DJ Mark More van Active Dance Music. Al gauw veranderde het in een feestelijke avond.

Het was dan ook een zeer geslaagde avond waarbij gezelligheid en teambuilding centraal stonden.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT