De Gouden Stier 2014

Op 13 november 2014 werd voor de 8ste keer de winnaars van de Gouden Stier bekend gemaakt. ‘a matter of TASTE’ verzorgde de organisatie, invulling en culinaire hapjes. De jaarlijkse prijsuitreiking van Belegger.nl werd dit jaar in de prachtige Posthoornkerk gehouden. 8 prijzen werden weggegeven en wij maakte een mooi verslag van deze avond.

De eerste voorbereidingen werden al maanden van te voren getroffen. Zo werd de Posthoornkerk gereserveerd en werd de culinaire invulling besproken. Op de avond zelf was onze partymanager Martijn aanwezig om de gehele service te waarborgen.

De rode loper lag uit, het logo van de Gouden Stier was door middel van tv schermen en projectors goed te zien en heerlijke hapjes en drankjes werden genuttigd. Zo konden de ruim 250 gasten onder andere genieten van parmaham ‘on a stick’ met oregano en roomkaas en een taartje van ossenhaas met een gebakken kwarteleitje op wittebrood.

Daarbij werden heerlijke warme snacks geserveerd. In mooie rieten manden werden minisaucijzenbroodje van ossenhaas met pittige kruiden, gehaktballetjes met satésaus en vegetarisch mini quiches gepresenteerd. Ook chef kok Fred Zandbergen was aanwezig en hij zette de laatste puntjes op die i.

De rode loper lag uit, het logo van De Gouden Stier was door middel van tv schermen en projectors goed te zien en heerlijke hapjes en drankjes werden genuttigd.

'a matter of TASTE'

Het was een feestelijke avond in de prachtige, karakteristieke Posthoornkerk. Kijk voor meer informatie van dit evenement op de website van Belegger.nl.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT