Vergaderarrangement in Het West-Indisch Huis

Bij Het West-Indisch Huis komen geregeld aanvragen binnen voor het verzorgen van vergaderingen en andere zakelijke besprekingen. Hiervoor heeft ‘a matter of TASTE’ de zogenoemde vergaderarrangementen ontworpen. Deze arrangementen bevatten alles waar een vergadering aan moet voldoen en is vaak aangevuld met een ontvangst, lunch en borrel en zelfs diners behoren tot de mogelijkheden.

Afgelopen week was Het West-Indisch Huis twee dagen het onderkomen van 30 personen. Zij werden onder het genot van een kopje koffie / thee en luxe minidonuts met diverse garneringen ontvangen. Tijdens de besprekingen kregen zij onbeperkt koffie, thee, jus d’orange en spa. Daarbij kregen zij heerlijke zoete lekkernijen; brownies in drie kleuren.

Tijdens de lunch in de Commandeurszaal konden zij hun eigen salade bij de saladebar samenstellen. De keuze was reuze, zo konden zij bv. kiezen uit zachte geitenkaas, croutons, rode ui en walnoten. Naast deze salade stonden er warme gerechten klaar, zoals gebakken zalm met pasta nero, groene asperges en limoen beurre blanc. Ook was er huisgemaakte salade van vers seizoenfruit met lobbige room.

Onze vergaderarrangementen bevatten alles waar een vergadering aan moet voldoen.

'a matter of TASTE'

Nadat iedereen heerlijk had gegeten ging de bespreking verder in de Compagnieszaal. Hierna werd de dag afgesloten met een borrel en heerlijke tafelhapjes, zoals chips van Serrano ham en puntjes manchego. De volgende dag stonden de gasten weer om 9 uur in Het West-Indisch Huis. Klaar voor de tweede dag!

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT