Fashionchick Cirque la Soirée Party

Wauw! Wat zag House of Amsterdam er afgelopen vrijdagavond schitterend uit! Bijna 200 fashionista’s bestormden de trappen van en bouwden een feestje in de loft. De reden: Fashionchick Cirque La Soirée party!

De gasten, bijna allemaal dames, kregen op de eerste verdieping een heerlijke Disaronno Sour cocktail. Hierna volgden zij opnieuw hun weg naar boven en maakten gretig gebruik van de photowall. De loft was geheel omgetoverd in een heuse shopping paradijs. De stands van Nelly.com, Christine le Duc, Sarenza, Costes en Forever 21 boden 20% korting op alle kleding, schoenen en accessoires.

Naast het shoppen konden de fashionista’s ook terecht bij stands van Hannah en Red Carpet Queen en konden zij genieten van heerlijke suikerspinnen. Tijdens de avond konden foto’s met #fashionchickparty worden geüpload en werden daarna met de Instamatiq als magneet uitgeprint.

Bijna 200 fashionista’s bestormden de trappen en bouwden een feestje in de loft.

'a matter of TASTE'

‘a matter of TASTE’ zorgde er de hele avond voor dat de dames voorzien waren van heerlijke hapjes en drankjes. Zo gingen onze heren langs met bitterballen en heerlijke malse mini hamburgers en konden er lekkere drankjes bij de bar besteld worden.

Het was een erg succesvolle avond, waarin de Fashionchick Shopping Days werd gelanceerd.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Melody Lieftink. Bekijk alle foto’s op de pagina van Fashionchick.nl.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT