Thema vertrouwen

In Het West-Indisch Huis vond afgelopen donderdag een vergadering voor ± 60 personen plaats. De gasten begonnen de middag met een heerlijke lunch in de Commandeurszaal. Ze konden genieten van luxe broodjes, waaronder een zonnekornbol met gerookte zalm, cream cheese, Borage Cress en botersla. Ook een miniciabatta met zongedroogde tomaat, parmaham, crème fraîche mousse en kruidensla stond op het menu.

Na de lunch vonden er verschillende masterclasses plaats. Vertrouwen stond tijdens de gehele dag centraal en ‘niets is wat het lijkt’ speelde hierin een belangrijke hoofdrol. Tijdens een pauze ging een dame rond met bonbondoosjes. In plaats van bonbons bleek hier een hartige macaron op een bedje van sla in te zitten. Ook werden de gasten op het verkeerde been gezet door een mini steak tartare dat watermeloen bleek te zijn.

Na het middagprogramma werd de avond feestelijk begonnen met een glaasje Prosecco. De gasten namen in de Commandeurszaal aan twee lange tafels plaats. Wit tafellinnen, roze bloemen en hoge kandelaren bepaalden mede de sfeer. Als voorgerecht kregen de gasten huisgerookte zalm met limoenhangop, bietencarpaccio en chips van dille. Hierna konden zij genieten van een overheerlijke kalfsbiefstuk en als dessert werd een crème brûlée met quenelle van dadel geserveerd.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT