Kerst in oktober

Een authentiek grachtenpand aan de Amsterdamse grachten was drie weken geleden geheel omgetoverd in kerstsfeer. De reden? Een Microsoft pre-Christmas event waarin Microsoft de ‘perfect gifts’ voor de decembermaand presenteerde. De genodigden waren journalisten en bloggers, maar ook 30 speciaal geselecteerde fans konden de producten als één van de eerste in Nederland bewonderen.

Tijdens het event konden de kerstman, kerstbomen, cadeautjes en andere kerstdecoraties natuurlijk niet ontbreken! Iedereen werd door de kerstman verwelkomd en volgen als eerste hun weg naar de loft. Hier woonden zij een presentatie bij waarin de nieuwe Microsoft producten gepresenteerd werden.

Nadat de gasten een eerste kennismaking met de producten hadden gehad was het tijd voor een hapje en een drankje. Zij konden genieten van onder andere warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep met roggebrood.

Tijdens het event konden de kerstman, kerstbomen, cadeautjes en andere kerstdecoraties natuurlijk niet ontbreken!

'a matter of TASTE'

In de stijlkamers stonden ook diverse demo’s klaar. Zo konden de gasten onder andere de nieuwste Xbox spellen spelen op de allernieuwste Xbox One, het gemak ervaren van een tablet en laptop in één (Surface Pro 3) en de kleurrijke Lumia smartphones (Lumia 530, 735 en 830) in actie zien en ervaren.

Het was een dag waarin de gasten alvast in kerststemming zijn gebracht, zij hun verlanglijstje alvast hebben gemaakt en de kerstman zijn rol voor dit jaar alvast goed heeft uitgeoefend. De gehele aankleding was in handen van evenementenbureau Eventive Business Events en ‘a matter of TASTE’ verzorgde de catering.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT