De Duif:

een prachtige kerk, een verborgen parel aan de Prinsengracht. Dit is dan ook de perfecte locatie voor een lezing, diner, receptie en zelfs voor concerten, dansvoorstellingen en huwelijken. Afgelopen donderdag was de Duif omgetoverd tot een feestelijke zaal, inclusief DJ, lichtshow en discoballen. Het was een feestavond om een congres op een feestelijke manier te vervolgen.

De Duif: een prachtige kerk, een verborgen parel aan de Prinsengracht

'a matter of TASTE'

De kerk bood ruimte aan ruim 300 personen en was ingericht met bijpassend meubilair, zoals witte (sta)tafels en zwarte stoelen. Bij binnenkomst stonden hostesses klaar om de gasten te verwelkomen en de jassen aan te nemen.

Nadat iedereen de prachtige locatie in zich op had genomen was het tijd voor het welkomstwoord. De gasten kregen een heerlijke glas Prosecco en hierna kon de avond pas echt beginnen.

De gasten konden voor een drankje terecht bij de twee, aan de zijkanten gesitueerde, bars. Zij genoten verder van krokante bruscetta’s, gepresenteerd in verfdozen met gevulde ‘verftubes’ met o.a. tonijncrème en aioli. Heerlijke verse snacks, zoals mini saucijzenbroodjes en kaasbroodjes, konden op zo’n avond natuurlijk niet ontbreken. De gasten genoten van de muziek en sloten de dag al dansend af.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT