Regelmatig verzorgt ‘a matter of TASTE’ evenementen op externe locaties.

Je kunt hierbij denken aan je eigen achtertuin, een garage of een tent, maar ook een kantoorpand. Dit was dan ook de locatie van het evenement van afgelopen maandag. De zaal die normaliter dient als vergaderruimte werd geheel omgetoverd in een mooie dinerzaal waarin de gasten in carré opstelling zaten.

Het aperitief bestond onder andere uit een heerlijke mini gazpacho met komkommer en een gamba en er werd daarbij een harmonica van gerookte eend en kip op een pipetje van passievrucht geserveerd.

'a matter of TASTE'

De vijftien gasten werden hartelijk welkom geheten door onze partymanager Mark. Onder het genot van een drankje en aperitief leerden de gasten elkaar goed kennen. Het aperitief bestond onder andere uit een heerlijke mini gazpacho met komkommer en een gamba en er werd daarbij een harmonica van gerookte eend en kip op een pipetje van passievrucht geserveerd.

Nadat de gasten met elkaar kennis gemaakt hadden namen zij in de dinerzaal plaats. De gasten genoten van een clubsandwich van ossenhaas en gekonfijte kalfssukade met kruidensla, olijvenroom en tomatencompote met bijzondere olie capsules. Uiteraard werd er ook aan de vegetarische gasten gedacht. Zij kregen een mousse van truffelaardappel met quinoa, zoetzure groene asperge en saffraanmayonaise. Hierna werd het hoofdgerecht geserveerd: Een heerlijke kabeljauw op zwarte risotto met cantharellen en pecorino krullen, chlorofyl van venkel en jus van sjalotjes geserveerd. Een dessert en chique zoete bonbons en marshmallow konden natuurlijk niet ontbreken.

Het was een succesvolle avond waarin de gasten goed met elkaar konden vergaderen en tegelijkertijd konden genieten van een heerlijk drie-gangendiner.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT