De warmste 18 oktober in 90 jaar.

De perfecte dag voor een bruiloft in hartje Amsterdam. Het bruidspaar koos A Matter of Taste om een groot gedeelte van de dag te verzorgen. Na een drukke ochtend, maakte het bruidspaar en de gasten hun aankomst bij De Posthoornkerk. Deze kleurrijke neogotische kerk, gelegen aan de Haarlemmerstraat, werd in 1988-1989 gerestaureerd en is een prachtige locatie voor een huwelijksceremonie.

Het was niet zomaar een diner, maar een diner op een rondvaartboot.

'a matter of TASTE'

Zodra iedereen in de kerk een plekje had gevonden begon het nummer ‘Everything’ van Michael Bublé waarna een trotse vader met aan zijn arm de prachtige bruid de kerk binnenliepen. Nadat het bruidspaar in het echt was verbonden en de huwelijksceremonie voltrokken was verliet iedereen De Posthoornkerk.

Hierna gingen de ruim 160 gasten al lopend naar Het West-Indisch Huis. Op de binnenplaats proosten zij met een glaasje Prosecco en genoten zij van lekkere borrelhapjes en de heerlijke zonnestralen. Het bruidspaar werd bedolven onder felicitaties en ondertussen werd er live een schilderij gemaakt.

Na deze gezellige receptie was het tijd voor het diner. Het was niet zomaar een diner, maar een diner op een rondvaartboot. De 28 gasten namen plaats in de prachtig gedecoreerde boot en genoten van een heerlijk diner met als dessert de prachtige bruidstaart.

Op tafel stonden rozen, karaffen ijswater en versgebakken broodjes. De avond vorderde en het bruidspaar heeft de trouwdag met een knalfeest afgesloten.

Zoals op de foto’s te zien is kwamen de kleuren groen en paars gedurende het gehele huwelijk terug. Zowel in de uitnodiging, het bruidsboeket, de stropdassen als in de ballonnen en lintjes. Een prachtig huwelijk op een stralende, zonnige dag!

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT