Ook in het weekend vinden er geregeld business meetings plaats.

Zo was Het West-Indisch Huis afgelopen zaterdag de plek voor een business meeting van circa 60 personen. De dag begon vroeg, want om 9:00 uur kwamen de eerste gasten binnen. Zij werden in de Commandeurszaal verwelkomd en kregen een kopje koffie, thee of een glaasje jus d’orange of fris aangeboden. Hierna begon het dagprogramma en vond er allereerst een bespreking in de Schutterszaal plaats.

Diverse luxe broodjes, waaronder een baguette van vijgen, hazelnoot en rozijnen met zachte brie, mosterd cress, gekonfijte trostomaatjes en lollo rosso.

'a matter of TASTE'

Rond half één was het tijd voor de lunch en was de Commandeurszaal omgetoverd in een prachtige zaal met een Hollands thema. Op de lange lunchtafel konden de gasten kiezen uit diverse luxe broodjes, waaronder een baguette van vijgen, hazelnoot en rozijnen met zachte brie, mosterd cress, gekonfijte trostomaatjes en lollo rosso.

Ook stond er heerlijke heldere gevogelte bouillon, waarbij de gasten zelf het garnituur konden kiezen; gekonfijte eendenborst, lente-ui en juliënne van prei. Naast de heerlijke broodjes was de lunchtafel gedecoreerd met Hollandse klompen, melkkannen en graan. Uiteraard kregen de gasten ook hier verse koffie, thee, jus d’orange en frisdranken.

Na de lunch ging het dagprogramma verder met onder andere een bespreking in de Schutterszaal. Tijdens het gehele event konden de gasten gebruik maken van drie break-out rooms, waarin zij met kleinere groepen zaken konden bespreken. Rond 17:00 uur was de business meeting afgelopen en vertrokken de (internationale) gasten richting huis.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT