Een Italiaanse business meeting.

Het West-Indisch Huis was afgelopen donderdag het decor voor een Italiaanse business meeting. Het gehele pand was in roze sferen en prachtige vlinders zorgden voor een bijzondere look & feel.

Het diner bestond onder andere uit een crunchy lasagne van aubergine caviaar met Tête de Moine en tomaten antiboise.

'a matter of TASTE'

Terwijl de gasten de Compagnieszaal binnen liepen kregen zij diverse drankjes en aperitieven aangeboden, waaronder cheesesticks, gemarineerde olijven en geroosterde pecan- en macadamianoten.

Na dit aperitief namen de ruim 100 gasten plaats in de Commandeurszaal voor een business bespreking en korte pauze. Bruine stoelen waren gedecoreerd met de vlinders en de zaal had een subtiele roze kleur.

Vervolgens was het tijd voor het diner en namen de gasten plaats aan grote ronde tafels in de Schutterszaal. De tafels waren gedecoreerd met grote kandelaars en de eerder genoemde prachtige vlinders.

Het diner bestond onder andere uit een crunchy lasagne van aubergine caviaar met Tête de Moine en tomaten antiboise. Ook werd er zeebaarsfilet op een brandade van scampi met beurre blanc geserveerd. De avond werd afgesloten met een kopje koffie of thee met feestelijke banketbakkerskoekjes, want daar zijn Italianen dol op!

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT