Vandaag een drieluik van onze commercieel manager Lisette de Jong.

Lisette is bijna 32 jaar, Amsterdamse, zus van Elsemieke, houdt van reizen: deze zomer Vietnam en Cambodja, zingt en danst in haar eentje in de woonkamer, is filmverslaafd: houdt van oude MGM films als Casablanca, Gone with the wind en natuurlijk Singin’ in the rain, haalt elke zaterdag bloemen voor haarzelf op de Albert Cuyp, is onafscheidelijk van haar smartphone en altijd op zoek naar nieuwe -hotspots en culinaire trends.

Na 10 jaar word ik nog steeds elke dag geprikkeld door ons vak. Het mooiste hieraan vind ik als ik mijn opdrachtgever begrepen heb en dit vertaald heb in het perfecte evenement.

Lisette de Jong

Ooit groen begonnen bij een grote landelijke partycateraar als stagiaire en de kans gekregen om te blijven en door te groeien. Eenmaal thuis in de catering- en event wereld wilde ze niets anders meer. Sinds 3 jaar werkzaam bij ‘a matter of TASTE’ verantwoordelijk voor ons bruisende salesteam.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT