Kennen jullie de website GreaterVenues.com?

Deze website belicht bijzondere en speciale locaties voor events en meetings. Er is een artikel gepubliceerd waarin de kijk op eventcatering van ‘a matter of TASTE’ wordt weergegeven. Er wordt hierin gesproken over de conceptmatige, persoonlijke touch van eventcatering, waarin de kernwoorden persoonlijk, betrokken en professioneel van groot belang zijn.

Ons motto is dan ook niet klaarzetten en uitvoeren, maar klaarstaan en verrassen

Lisette de Jong, 'a matter of TASTE'

Het zijn de kleine dingen, de details en de persoonlijke aandacht die een culinaire invulling van een evenement onderscheidend maken. ‘Ons motto is dan ook niet klaarzetten en uitvoeren, maar klaarstaan en verrassen’, aldus Lisette de Jong, ‘a matter of TASTE’.

Bekijk het gehele artikel hier.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT