De uitzending van Koffietijd stond op vrijdag 19 september in het teken van trouwen.

In deze trouwspecial van Koffietijd kwamen alle facetten voor de mooiste dag van je even aan bod. Trouwjurken, bruidstaarten, bruidsboeketten, trouwfoto’s en natuurlijk het allerbelangrijkste: de trouwlocatie. Één van de uitgelichte locaties was onze locatie Het West-Indisch Huis.

Ik vond het super spannend dat iemand die mij niet kent op basis van mijn foto mijn bruiloft zou bedenken

Angela

Marja de Hoon van Toptrouwlocaties.nl ging aan de hand van steekwoorden van drie dames de ideale trouwlocatie en de perfecte bruidsjurk zoeken.

Voor Angela koos zij voor Het West-Indisch Huis. De reactie van Angela: ”Ik vond het super spannend dat iemand die mij niet kent op basis van mijn foto mijn bruiloft zou bedenken [….] de sluiter was een schot in de roos, net als het West-Indisch Huis.

Heel toevallig ben ik daar een tijdje geleden geweest toen er een feest werd gegeven, en ik vond het adembenemend mooi. Chic en trendy, daar houd ik van.” Daar zijn wij het uiteraard mee eens!

U kunt een deel van de uitzending hier bekijken.

Leave a Comment

Neem contact
met ons op!

CONTACT